Åbningstider

Mandag:​

11.00 - 18.00

Tirsdag:

11.00 - 18.00

Onsdag:​

11.00 - 18.00

Torsdag:

11.00 - 18.00

Fredag:​

11.00 - 19.00

Lørdag:​

11.00 - 16.00

Søndag:

Lukket

Hvorfor virker saltvand?

Salt, og saltvand, har en lang historie som middel til at rense sår med. Saltvandet skyller, renser og hjælper med at regenerere cellerne. Saltvandet er et mildt og naturligt middel til at rense sår med, således man undgår unødig vævsbeskadigelse pga. kemikalier eller lign.

Saltvandet sørger for at holder celler hydrerede (optimal væskebalance), således at celledelingen, dannelsen af nye hudceller i såret rundt om smykket, fungerer optimal. Såret bliver samtidig drænet for overflødig væske og celle materiale der samles i såret. På denne måde mindskes risikoen for materiale der kan fanges i såret og derved problemer.

Opvarmningen fra vandet udvider blodkarrene, så blodtilførslen bliver optimal og cellerne for de fornødne byggesten og ilt, samtidig med at affaldsstoffer bliver transporteret væk fra området.

Opløsningen kan man lave selv eller købe på apoteket, isotonisk saltvand 0,9%. Saltet man bruger til at lave det selv skal være uden andre tilsætningsstoffer, derfor er fint malet havsalt optimalt. Almindeligt bordsalt indeholder tilsætningsstoffer, der kan irritere såret og forlænge helingen.

Havsalt kan købes i de fleste velassorterede fødevarebutikker, Matas og helsekostforretninger.

Anvendes en saltopløsning der er for kraftig, vil huden udtørre og den gavnlige effekt af saltvandet forsvinde – vær derfor omhyggelig når du laver din blanding, brug decilitermål eller lignende. I visse tilfælde vil blandingen alligevel være for stærk og udtørre området – sker dette, så brug mindre salt i vandet end forskrevet.​

Info​

COPENHAGEN BODY EXTREMES ApS

CVR: 30547845

Kontakt

Telefon: 

339 37 666

E-mail: contact@bodyextremes.com

​Adresse​

​Larsbjørnsstræde 15, KLD
​1454 København
K