Akuttelefon

339 37 666​

Mandag - lørdag​:

11.00 - 13.00​

Åbningstider​

Mandag:​

11.00 - 18.00

Tirsdag:

11.00 - 18.00

Onsdag:​

11.00 - 18.00

Torsdag:

11.00 - 18.00

Fredag:​

11.00 - 19.00

Lørdag:​

11.00 - 16.00

Søndag & helligdage:

LUKKET

Aldergrænse​

Aldersgrænse

I Danmark er der i øjeblikket ikke nogen lovgivning om piercinger, herunder en aldergrænse for hvornår man må blive piercet. Skønt vi de sidste 15 år aktivt hat arbejdet aktivt for at for (bare) minimal lovgivning på områder er det stadig en gråzone og derfor har vi, sammen med vores danske forening, Forenede Professionelle Piercere, udarbejdet nogle regler der blandt andet vedrører aldersgrænser indenfor vores fag.

Generelle Piercinger

I Copenhagen Body Extremes har vi en aldersgrænse der siger 15 år for alle piercinger undtagen intim piercinger, se nedenfor. 

Det vil sige at hvis du er under 15 år så SKAL du have en af dine forældre eller en værge med i butikken, der kan skrive under på at du er hvem du siger du er og endnu vigtigere at du er parat til at passe din piercing.

Vores regel er baseret på den seksuelle lavalder - den alder hvor personer på eget frivilligt initiativ kan vælge at have sex med et andet menneske - herunder de risici der er forbundet med dette. Denne holdning bliver støttet af den danske piercing forening Forenede Professionelle Piercere.

Slutteligt skal det siges at vi altid forbeholder os retten til at afvise folk vi ikke vurderer som "ved deres fulde fem", folk hvor vi mener de ikke er klar til at blive eller passe deres piercing eller ikke er klar til at passe den pågældende piercing.

Intim piercing

Drejer det sig om intim piercinger skal du være fyldt 18 år!

Intim piercinger er i vores regi alle piercinger der sidder under trussen, hotpants, underbukserne, boksershorts osv.


Intim piercinger er om nogle private og derfor mener vi at folk skal være myndige for at få dem lavet - ikke dermed sagt at folk ikke nødvendigvis er modne tidligere; ej heller sagt at folk er modne efter, jf. generelle piercinger - derfor har vi en generel regel der siger at folk under 18 år ikke kan få intim piercinger.

Ovenstående regler er UOMGÅELIGE og forsøg på at snyde kan medføre bortvisning fra butikken.

Info​

COPENHAGEN BODY EXTREMES ApS

CVR: 30547845

Kontakt

Telefon: 

339 37 666

E-mail: contact@bodyextremes.com

​Adresse​

​Larsbjørnsstræde 15, KLD
​1454 København
K

Pisserenden