CORONAVIRUS UPDATE:

CHBE ÅBNER 21 APRIL 2020

Book tider til piercinger, smykkeskift, og konsultation.

Nye retningslinjer:

  • kun 6 kunder i butikken af gangen.
  • kun 2 personer pr. tid (undtaget pers. under 15 m. værge)
  • husk at spritte hænder af når i ankommer
  • rør ikke piercinger, smykker eller jeres ansigt mens i er her.

​------

Our studio is open with new guidelines.

Book all appointments for piercings, jewelry change and consultations online.

New guidelines:

  • only 6 customers may be in the studio at any one time.
  • only 2 people are allowed in during an appointment (except persons under 15, where a legal guardian is necessary).
  • disinfect your hands upon arrival
  • don't touch your piercings, jewelry, or face while in the studio.

Åbningstider​

Mandag:​

11.00 - 18.00

Tirsdag:

11.00 - 18.00

Onsdag:​

11.00 - 18.00

Torsdag:

11.00 - 18.00

Fredag:​

11.00 - 19.00

Lørdag:​

11.00 - 16.00

Søndag & helligdage:

LUKKET

Fordele ved at blive piercet i vintermånederne​

Fordele ved at blive piercet i vintermånederne

Størstedelen af vores kunder bliver piercet i sommermånederne, men tager man de rigtige forholdsregler er der mange fordele ved at bliver piercet i vintermånederne.

Sommerens lettere påklædning gør at man lægger mere mærke til andre folks piercinger og tatoveringer, men afhængig af hvordan man foretrækker at spendere sin sommer, kan man med fordel vælge at bliver piercet i vintermånederne.

Piercingen er bedre beskyttet

Den øgede beklædning grundet vejret udenfor hjælper ikke alene med at holde temperaturen i området oppe, men beskytter også området og piercingen fra slag og fra at hænge fast i ting og sager - man skal selvfølgelig stadig være forsigtig, når du tager tøj af og på.

Badning og ture på stranden

For de flestes vedkommende er aktivitetsniveauet med badning væsentlig nedsat i vintermånederne og derfor er disse måneder netop idéele at blive piercet i. 


Ved en ny piercing anbefaler vi at man venter 3 uger fra piercingen er lavet til man begynder at bade i sø-, hav- og klorvand, da vandet ikke er at betragte som rent (ved betegnelsen “Meget godt badevand” indeholder 100mL vand maksimalt 500 E. Coli bakterier1) - så med mindre du skal fejre jul i en swimmingpool med en eksotisk drink i hånden, så er dette et godt tidspunkt at blive piercet på. Endelig er risikoen for at få sandkorn og dets lignende i piercingen væsentligt reduceret

Solbadning

For at beskyttet kroppen mod solens UV-stråler, danner man pigment (melanin), der absorberer strålingen2 - jo mere sol du tar’, jo mere brun bliver du. Når du får en skade på huden så går det tid før melanocyterne (der danner melaninen) er tilbage i området - dvs. at man i den første tid efter sin piercing skal sørge for at dække den til, så man undgår at få alvorlige forbrændinger i området, da der netop ikke er pigment i området (hypopigmentering3) til at beskytte såret. MEN det omvendte kan osgå ske - ved stikskaber kan man oplevet at melanocyterne bliver provokeret, så de danner ekstra meget melanin (hyperpigmentering3) - bliver området så udsat for sol vil man kunne få et ekstra mørkt område ifht. omgivelserne. I de fleste tilfælde er det midlertidigt, men det kan også være permanent! Derfor kan man med fordel blive piercet i vintermånederne, så man undgår unødig meget sollys direkte på piercingen.

Klar til sommer

Sidst og ikke mindst er den klare fordel ved at blive piercet i vintermånederne at din piercing har tid til at hele og blive pæn til den skal vises frem til sommer. En helet piercing er ikke alene stærkere end en ny, men den er også pænere og sjovere når man kan skifte mellem forskellige smykker.​

Info​

COPENHAGEN BODY EXTREMES ApS

CVR: 30547845

Kontakt

Telefon: 

339 37 666

E-mail: contact@bodyextremes.com

​Adresse​

​Larsbjørnsstræde 15, KLD
​1454 København
K

Pisserenden