CORONAVIRUS UPDATE:

CHBE ÅBNER 21 APRIL 2020

Book tider til piercinger, smykkeskift, og konsultation.

Nye retningslinjer:

  • kun 6 kunder i butikken af gangen.
  • kun 2 personer pr. tid (undtaget pers. under 15 m. værge)
  • husk at spritte hænder af når i ankommer
  • rør ikke piercinger, smykker eller jeres ansigt mens i er her.

​------

Our studio is open with new guidelines.

Book all appointments for piercings, jewelry change and consultations online.

New guidelines:

  • only 6 customers may be in the studio at any one time.
  • only 2 people are allowed in during an appointment (except persons under 15, where a legal guardian is necessary).
  • disinfect your hands upon arrival
  • don't touch your piercings, jewelry, or face while in the studio.

Åbningstider​

Mandag:​

11.00 - 18.00

Tirsdag:

11.00 - 18.00

Onsdag:​

11.00 - 18.00

Torsdag:

11.00 - 18.00

Fredag:​

11.00 - 19.00

Lørdag:​

11.00 - 16.00

Søndag & helligdage:

LUKKET

Hvordan heler en piercing?

En piercing er et sår, men et unikt sår. Ikke alene er såret lavet med fuldt overlæg, men det skal også hele op med et fremmedlegeme. Skønt vi i branchen snakker om efterbehandling er det vi i virkelighed snakker om er sår pleje, hvilket inkluderer at minimere faktorer der hindrer helingen, forbedre helingsprocessen og reducere risikoen for infektion.

Helingsprocessen

Din piercing undergår flere stadier inden den er at betragte som helet. Din piercing bevæger sig fra at være et åbent sår til at danne en hudkanal, fistula, der først formes, heler op og efterfølgende styrkes.

Fase 1:

inflammatoriske stadie

Piercingen er et åbent sår. Det er normal at piercingen bløder, hæver og er øm. I løbet af de kommende dage størkner blodet; blodplader og plasma ankommer i området og stopper blødningen (hemostasis). Som såret begynder at hele danner kroppen basal-celler der danner grundlaget for overfladehuden, epidermis.

Fase 2:

vækstfasen

Under normale omstændigheder vil denne fase typisk vare adskillige uger, men i en piercing, på grund af smykket, vil denne fase kunne vare adskillige måneder og i visse tilfælde år.
Denne fase indeholder flere processer, herunder granulation, hvor kroppen producerer celler, der heler og styrker såret og kontraktion hvor kanterne af såret forbindes – den proces hindres væsentligt af smykket.
Under denne fase begynder kroppen at danne nye hudceller, epitel, der dannes fra ydresiden af sået og indefter; epitelet bygger oven på basalcellerne. Under epiteldannelsen vokser disse celler tæt sammen og danner en lukket kanal gennem piercingen rund om smykket. Denne kanal er meget skrøbelig! Når dette stadie er færdigt er den umiddelbare heling, og daglige rensning morgen og aften overstået (læs nedenstående, dog)

Fase 3:

modningsfasen

I denne fase styrkes arvævet, ved at collagenen bliver mere organiseret. For en piercing tager denne proces flere måneder til år, før cellerne har fyldt hele piercingkanalen, hvorved den bliver stærk og stabil.
Under normale omstændigheder springer en piercing mellem fase 2 og 3.
Normale piercing sekretioner


Umiddelbart efter piercingen vil såret blive fyldt med røde og hvide blodceller, proteiner og lignende. Disse hjælper med at få blodet til at størkne, hindre infektion og starte selve helingen.


Under helingsprocessen er det normalt at opleve ”crusties”, krystalliseret sårvæske, bestående af lymfevæske, døde celler og interstitialvæske (væsken mellem cellerne). Denne væske er typisk klar eller lys beige og tyndtflydende.

Sårvæsken er ikke pus! Pus er typisk hvid-gullig, tykt flydende og ofte med en fæl lugt. Pus består primært af hvide blodceller, bakterier og døde celler – dette kommer i forbindelse med inflammation eller en infektion. Pus kan opleves i de første dage efter piercingen, som svar på stiksåret, men er ikke at betragte som normalt efterfølgende.


Sebum (hudfedt, talg) bliver produceret over hele kroppen, inklusiv i piercingkanaler, for at beskytte huden og hår – dette kan forveksles med pus, men sebum er mere solidt og osteagtigt med en distinkt rådden lugt.

Hvis du er i tvivl om din piercing opfører sig normalt, så tag kontakt til os, så vil kan kigge på det!

Info​

COPENHAGEN BODY EXTREMES ApS

CVR: 30547845

Kontakt

Telefon: 

339 37 666

E-mail: contact@bodyextremes.com

​Adresse​

​Larsbjørnsstræde 15, KLD
​1454 København
K

Pisserenden